Als particulier is een verhuizing voor veel mensen een emotioneel moment. Afhankelijk van de totale lengte in jaren dat je op een bepaald adres gewoond hebt, heb je flink wat herinneringen opgebouwd. Een deel van deze herinneringen zit hem ook in de spullen die je hebt verzameld. Wij weten dan ook als geen ander dat het belangrijk is om deze spullen met de grootst mogelijke zorg naar de nieuwe locatie over te brengen.
Bij een particuliere verhuizing gaan we altijd uit van een aantal kernwaarden. Naar onze mening zorgen deze kernwaarden ervoor dat je uiteindelijk 100% tevreden bent met onze dienstverlening. We doelen dan op het volgende:
  • Een allesomvattende voorbereiding: Een goede voorbereiding is de basis van een goede verhuizing. Als particulier hoop je uiteraard dat een verhuizing efficiënt verloopt. Het liefst gaat alles gestroomlijnd, zonder al te veel problemen. Om hiervoor te zorgen, zijn we graag goed voorbereid. Dat houdt in dat we alles weten over de omvang van de verhuizing, de betreffende locaties en de spullen die wel of niet over moeten.
  • Transparantie in communicatie: Een belangrijk onderdeel van een dergelijke allesomvattende voorbereiding is transparantie in communicatie. We geven graag vooraf aan je aan wat we precies gaan doen, op welke manier en binnen welk tijdsbestek. Dit geeft je de kans om je optimaal op de verhuizing voor te bereiden en de juiste planning te maken. Transparantie in communicatie is de manier om een particuliere verhuizing in goede banen te leiden. Althans, dat is in ieder geval onze overtuiging na een groot aantal uitgevoerde opdrachten.
  • Persoonlijke aanpak: Daarnaast is iedere verhuizing anders. Het is dus ook goed mogelijk dat je persoonlijke wensen hebt. Hier staan wij uiteraard altijd voor open. We zien jouw verhuizing niet als nummertje dat even afgewerkt moet worden, maar als een voltallig project dat onze volledige aandacht verdient. Dat is de enige manier waarop wij kunnen verzekeren dat je uiteindelijk tevreden bent met de manier waarop wij de verhuizing hebben uitgevoerd.
  • Voorzichtigheid boven alles: Het belangrijkste punt van een verhuizing voor een particulier blijft altijd voorzichtigheid. Je wilt gewoon dat al je spulletjes schadevrij op de nieuwe locatie arriveren. Dit zal bij ons dan ook altijd de prioriteit hebben. Natuurlijk proberen we de verhuizing zo snel mogelijk af te ronden. Maar nooit gaat dit ten koste van de kwaliteit van de dienstverlening. Zeker bij spullen met een emotionele waarde mogen fouten niet voorkomen.
Een zorgeloze particuliere verhuizing Een particuliere verhuizing zorgt vaak voor een redelijk stressvolle periode. Bijna iedereen vindt het wel lastig om rustig te blijven op het moment dat je van de ene woning naar de andere vertrekt. Gaat alles wel goed? En komen alle spullen wel zonder schade aan? Wij zien het dan ook als ons doel om deze zorgen zoveel mogelijk weg te nemen. Aan de hand van een goede communicatie en een sterke voorbereiding gaat dit ook zeker lukken.

Wat zijn de kosten voor een particuliere verhuizing?

Om je een overzicht van de verwachte kosten van een particuliere verhuizing te geven, hebben we eerst wat meer informatie nodig. Het kan per verhuizing namelijk nog wel verschillen wat precies de omvang van het project gaat zijn. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we direct een prijsbepaling op maat voor je opstellen. Binnen de kortste keren ontvang je dan een offerte met een duidelijk overzicht van de totale verwachte kosten.