Schoolverhuizing

Slider

Schoolverhuizing
Een schoolverhuizing is in zijn geheel een aardige operatie. In tegenstelling tot bij een ‘normale’ verhuizing van een particuliere woning komt hier een hoop bij kijken. Het is dan ook zeker de moeite waard om een expert op het gebied van de schoolverhuizing om hulp te vragen.

Aangezien wij hier intussen al een hoop ervaring in hebben opgebouwd, is onze dienst tot in de puntjes uitgestippeld. Een school verhuizing gebeurt daarmee op de meest efficiënte manier mogelijk. Dit soort verhuizing voldoet bij ons altijd aan de volgende criteria:

  • Slim moment kiezen: Als verhuisbedrijf zien wij maar al te goed in dat er bij een schoolverhuizing sprake moet zijn van een slimme planning. Als school wil je uiteraard zo min mogelijk last ondervinden van de gehele operatie. En dus wordt er over het algemeen vaak voor gekozen om dit buiten de lesuren te doen. In het ideale geval wordt dit daarom slim gepland in bijvoorbeeld een vakantie of in het weekend.
  • Snelle uitvoering: Daarnaast gaan wij altijd voor een snelle uitvoering. Het liefst is de schoolverhuizing zo snel mogelijk tot een goed einde gebracht. Hierdoor ondervind je als school zo min mogelijk hinder van dit alles. Door alles binnen de kortste keren van de ene locatie naar de andere te halen kan de school snel weer op de gebruikelijke wijze verder. Uiteraard wordt tijdens het gehele proces wel op de kwaliteit gelet. De spullen moeten natuurlijk wel in z’n geheel arriveren.
  • Duidelijke planning: Verder vinden we het altijd fijn om vooraf een duidelijke planning af te spreken. Daarmee doelen we op het stroomlijnen van wat er wanneer gebeurt. En hoe we het gaan aanpakken. Dit vergroot de kans aanzienlijk dat er geen onduidelijkheden ontstaan en dat alles volgens een vast schema verloopt. Het laatste wat je bij een schoolverhuizing wilt, is dat je voor verrassingen komt te staan.
  • Volledigheid van communicatie: Als laatste punt noemen wij de volledigheid van communicatie. De communicatie is een essentieel onderdeel van een vlot lopende verhuizing. Door goed met elkaar te communiceren weten we precies wat er van elkaar wordt verwacht. Daardoor kun je als school ook heel fijn de leerlingen, leraren en ouders op de hoogte houden van wat er allemaal te wachten staat.

Een schoolverhuizing zonder zorgen
Bij een grote verhuizing als die van een school komt zoals gezegd dus veel kijken. Dit betekent dat er relatief veel op het spel staat en dat er geen marge is voor fouten. Hier zijn we volledig van bewust. En dus doen we er alles aan om mogelijke zorgen zoveel mogelijk weg te nemen.

Aan de hand van de eerdergenoemde punten is het onze overtuiging dat een schoolverhuizing zonder problemen verloopt. Van begin tot eind verloopt het proces soepel en is het voorbij voordat je het weet. En dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait; de verhuizing zo snel mogelijk en zo goed mogelijk tot een goed einde brengen.

Kosten van een school verhuizing
Ben je dus op zoek naar een verhuisbedrijf voor een schoolverhuizing? En wil je daarbij graag weten wat de bijbehorende kosten gaan zijn? Dan gaan we hierover graag het gesprek aan. De totale kosten van een dergelijke verhuizing zijn namelijk sterk afhankelijk van de totale grootte van de operatie. De ene school is de andere niet. Er zit hierin flink wat verschil.

Neem nu contact met ons op om dit allemaal in een keer te bespreken. We geven dan zo snel mogelijk aan wat de totale kosten gaan zijn. Vervolgens hopen we direct te starten met het plannen van de toekomstige verhuizing.