Seniorenverhuizing

Slider

Senioren verhuizing

Op een wat oudere leeftijd komt er vaak een moment dat het tijd wordt om kleiner en makkelijker te gaan wonen. Wanneer je wat slechter ter been raakt, is het bijvoorbeeld erg fijn om gelijkvloers te wonen. En mogelijk ook in de buurt van bepaalde zorg.

Een senioren verhuizing is dan een feit. En in principe is dit niet heel anders dan een normale verhuizing, op een aantal kleine details na. Er zijn namelijk wel een aantal zaken waar wij specifiek rekening mee houden. Bij een senioren verhuizing zorgen we er namelijk altijd voor dat de volgende punten van toepassing zijn:

  • Waar mogelijk binnen 1 dag: Eén van de dingen die we vaak te horen krijgen, is dat het wenselijk is om een senioren verhuizing binnen 1 dag af te ronden. Dit omdat het voor ouderen fijn is om direct van alle spullen in de nieuwe woning gebruik te kunnen maken. Bovendien wordt de verhuizing zelf soms als stressvol ervaren. Hoe sneller het dan achter de rug is, hoe beter. Hier houden we dus zeker rekening mee.
  • Schadevrije verhuizing: Verder is het natuurlijk belangrijk dat een senioren verhuizing altijd schadevrij gebeurt. Nu is dat bij elke verhuizing het geval, maar hier krijgt het speciale aandacht. Dit omdat de spullen van senioren vaak wat ouder zijn. Hierdoor is de kans op schade groter en ook persoonlijk vervelender. We doen er daarom alles aan om het overbrengen van de spullen zonder schade voor elkaar te krijgen.
  • Duidelijke communicatie: Ook de communicatie is vooral bij een senioren verhuizing van specifiek belang. Aangezien je als senior vaak kleiner gaat wonen, kunnen niet alle spullen mee verhuisd worden. Het zou dan erg zonde zijn als we de verkeerde spullen meenemen. En dus maken we hier vooraf duidelijke afspraken over. Dit voorkomt dat we te veel, te weinig of de verkeerde spullen naar de nieuwe woning overbrengen. Uiteindelijk is onze ervaring dat een duidelijke communicatie enorm bijdraagt aan het voorkomen van problemen.
  • Toepassing van opgedane ervaring: In de loop der jaren hebben we al een groot aantal senioren verhuizing tot een goed einde mogen brengen. Hierdoor weten we intussen als geen ander wat er allemaal bij komt kijken en hoe je dit zo efficiënt mogelijk kan laten verlopen. Deze ervaring nemen we elke keer weer mee bij het uitvoeren van een nieuwe opdracht. Elke keer doen we weer ons best om het beter en sneller dan de keer daarvoor te doen.

Een zorgeloze senioren verhuizing
Zoals gezegd komt er voor sommige senioren aardig wat stress bij een verhuizing krijgen. Men vraagt zich af of de juiste spullen wel meekomen. En of ze in een goede staat arriveren op het nieuwe adres. Al deze zorgen nemen we graag zoveel mogelijk weg. Enerzijds dankzij een goede planning, anderzijds met een strakke uitvoering.

Als senior ben je dan in staat om je volledig te focussen op de nieuwe omgeving. Wij proberen in ieder geval ons steentje bij te dragen aan een prettige overgang.

Wat zijn de kosten van een senioren verhuizing?
Het is lastig om een standaardprijs voor een senioren verhuizing te hanteren. Puur omdat de ene verhuizing de andere niet is. Er spelen een hoop factoren een rol in de bepaling van de totale kosten. Denk bijvoorbeeld aan de afstand tussen beide woningen en de hoeveelheid spullen die overgebracht dienen te worden.

Daarom horen we graag van je wat de situatie precies is en wat wij hierin voor je kunnen betekenen. Aan de hand daarvan stellen wij dan een offerte op met een indicatie van de kosten op maat. Neem hiervoor zo snel mogelijk contact met ons op voor een spoedige afhandeling.