Bent u bezig met het plannen van een verhuizing binnen of rondom Capelle a/d IJssel? Laat de verhuizing over aan  verhuisbedrijf Capelle a/d IJssel! Verhuisbedrijf Capelle a/d IJssel staat iedere dag van die week klaar om uw verhuizing naar wens te realiseren. We zijn een ervaren verhuisbedrijf dat al sinds 2013 actief is. Niet alleen binnen of rondom Capelle a/d IJssel maar door het hele land worden er verhuizingen door ons verzorgd. Iedere verhuizing wordt efficiënt en secuur verzorgt door professionals. We staan daardoor ook bekend om de professionele aanpak tegen voordelige tarieven. Het is niet eenvoudig om uw meubels zomaar aan eenieder toe te vertrouwen. Uw meubels zijn bij ons in goede handen en wij verzekeren u ervan dat wij hier goed mee omgaan.

Verhuisbedrijf Capelle v/d IJssel werkt uitsluitend met ervaren vakmannen. De verhuizers van ons verhuisbedrijf verzorgen al jarenlang verhuizingen op dagelijkse basis. Daardoor weten ze precies hoe ze elk detail moeten aanpakken. Een verhuizing professioneel en efficiënt verzorgen is voor onze verhuizers dagelijks werk. Naast het werken met ervaren vakmannen werken we ook uitsluitend met degelijke verhuismaterialen. We zorgen er zo voor dat alles goed verloopt en we schade kunnen vermijden.

Werkwijze van verhuisbedrijf Capelle v/d IJssel

Een goede voorbereiding is het halve werk. Om een verhuizing goed te laten verlopen is het erg belangrijk om een goede aanpak te hanteren. Vandaar dat we werken met een plan. Dit geeft ons de mogelijkheid om iedere verhuizing zo efficiënt mogelijk te verzorgen. Nadat u een afspraak heeft gemaakt en we een datum hebben afgesproken komen onze verhuizers tijdig aan op de afgesproken locatie. Op dat moment vragen we u of u nog vragen heeft of dat er specifieke dingen zijn waar we op moeten letten. Mochten er problemen zijn dan zoeken we samen naar de geschikte oplossing. Zodra we alles besproken hebben en duidelijk weten wat ons te doen staat, gaan we direct aan de slag.

Wij hanteren de volgende vier grondslagen:

·      Eerlijk
·      
Vertrouwelijk
·      
Optimaal verzekerd
–      
Rendabel

Onze overige diensten

Naast particuliere verhuizingen van woning naar woning, zijn we ook goed in andere dingen! Zo zijn we bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen en schoolverhuizingen. Ook bieden we verschillende opslagmogelijkheden aan. Hieronder meer informatie over onze overige diensten.

Seniorenverhuizing

Zodra je ouder wordt ga je vaak makkelijker wonen en is een kleinere woning al snel een feit. Zo ligt alles meer binnen handbereik en is het dagelijkse leven wat makkelijker. Wij verzorgen al jarenlang seniorenverhuizingen. Lees  hier meer.

Schoolverhuizingen

Schoolverhuizingen zijn flinke klussen, er komt veel meer bij kijken dan bij een particuliere verhuizing. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Klik  hier voor meer informatie.

Bedrijfsverhuizingen:

Een bedrijfsverhuizing is in de meeste gevallen een grote klus. Een grote klus zoals een bedrijfsverhuizing vraagt om een duidelijke en efficiënte aanpak. Om dit proces in goede banen te leiden, hebben we een speciale aanpak. Door deze aanpak zijn we ervan overtuigd dat we iedere bedrijfsverhuizing professioneel en efficiënt kunnen verzorgen. Wil je hier meer over weten?  Klik hier

Opslag en transport

Verhuisbedrijf Capelle a/d IJssel biedt ook opslag en transport aan. Wij bieden verschillende vormen van handige opslag aan. Lees  hier wat voor opslag diensten wij aanbieden.

Direct contact opnemen?

Mocht u direct een van onze diensten willen plannen of vragen hebben kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan via ons online  contactformulier of telefonisch op 010-751 1414 . Een van onze medewerkers staat u graag te woord en zoekt samen met u de geschikte oplossing.

Indien u geen vragen meer heeft en liever direct een vrijblijvende offerte aanvraagt,  klik hier.