Bezig met het plannen van een verhuizing in of rondom Schiedam? Neem dan contact op met verhuisbedrijf Schiedam. Verhuisbedrijf Schiedam is een verhuisbedrijf met jarenlange ervaring en staat 24/7 paraat om uw verhuizing te verzorgen. Uw verhuizing wordt professioneel en secuur verzorgt door ervaren vakmannen. Verhuisbedrijf Schiedam staat niet alleen bekend om zijn snelheid en efficiëntie maar ook om de gunstige tarieven. Wij begrijpen dat uw meubels voor u erg waardevol zijn en gaan hier daarom ten alle tijden zeer zorgvuldig mee om. Uw spullen zijn kostbaar, wij verzekeren u ervan dat deze bij ons in goede handen zijn. Een verhuizing lijkt vaak niets bijzonders maar er komt meer bij kijken dan verwacht. Wij ontnemen u graag van de zorgen die vaak gepaard gaan met het plannen van een verhuizing.

De verhuizers van Verhuisbedrijf Schiedam zijn ervaren vakmannen die exact weten hoe ze te werk moeten gaan. Ze pakken iedere verhuizing professioneel en deskundig aan. Daarnaast maken onze professionele verhuizers enkel gebruik van hoogwaardige verhuismaterialen. Dit doen we omdat het efficiënter werkt maar ook omdat dit ervoor zorgt dat uw meubels onbeschadigd verhuisd worden. Zo zorgen wij ervoor dat uw verhuizing vloeiend verloopt. Mocht u opzoek zijn naar het meest geschikte verhuisbedrijf om uw verhuizing in of rondom Schiedam te verzorgen dan kiest u voor ons. Verhuisbedrijf Schiedam is gelokaliseerd in Schiedam maar verzorgt verhuizingen door het hele land sinds 2013. We hanteren vier grondslagen, deze zijn:

–      Vertrouwelijk
–      Eerlijk
–      Rendabel
–      Optimaal verzekerd.

Hoe we te werk gaan:

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen namelijk dat de klant ten alle tijden op de hoogte is van wat er staat te gebeuren. Vandaar dat wij ook graag vooraf het proces uitleggen. Om te beginnen wordt er natuurlijk een datum afgesproken en zorgen wij ervoor dat onze vakmannen tijdig op de afgesproken locatie arriveren. Vervolgens luisteren onze verhuizers aandachtig naar uw wensen en verzoeken. Mochten er aandachtspunten zijn of mocht u nog vragen hebben kunt u altijd een van onze vakmannen aanspreken. Mocht u een probleem of onzekerheid hebben dan kunt u dit ook aangeven, wij zoeken dan samen een geschikte oplossing. Na alles besproken te hebben maken we op locatie een plan van aanpak. Vervolgens gaan onze professionele verhuizers aan de slag en verzorgen uw verhuizing.

Opslag nodig?

Heeft u nog spullen die tijdelijk ergens opgeslagen moeten worden? Verhuisbedrijf Schiedam biedt ook transport en opslag aan. Wij bieden verschillende vormen van opslag aan zoals inboedelopslag, zakelijke opslag en opslag van archieven. Mocht je meer informatie willen, kunt u dat hier lezen.

Andere diensten van verhuisbedrijf Schiedam:

Naast het verzorgen van de particuliere verhuizingen kunt u ons ook benaderen voor andere diensten. Ook deze diensten verzorgen wij al sinds 2013 en verzorgen we uiterst professioneel en efficiënt. Lees hieronder welke diensten we nog meer aanbieden.

Bedrijfsverhuizingen:

Een bedrijfsverhuizing is een heel specifiek type verhuizing. Hier komt een andere aanpak bij kijken dan bijvoorbeeld een ‘gewone’ verhuizing van woning naar woning. Het gaat in vergelijking vaak om een vrij grote operatie. Om dit proces in goede banen te leiden, gaan we bij elke bedrijfsverhuizing graag uit van bepaalde vaste punten. Door deze vaste punten te hanteren, zijn we ervan overtuigd dat we ook jouw bedrijfsverhuizing naar tevredenheid realiseren. Meer informatie? Lees hier verder 

Seniorenverhuizing

Op een wat oudere leeftijd komt er vaak een moment dat het tijd wordt om kleiner en makkelijker te gaan wonen. Een senioren verhuizing is dan een feit. En in principe is dit niet heel anders dan een normale verhuizing, op een aantal kleine details na. Klik hier om meer te weten over hoe wij dit aanpakken.

Schoolverhuizingen

Een schoolverhuizing is in zijn geheel een aardige operatie. In tegenstelling tot bij een ‘normale’ verhuizing van een particuliere woning komt hier een hoop bij kijken. Het is dan ook zeker de moeite waard om een expert op het gebied van de schoolverhuizing om hulp te vragen. Lees hier meer over schoolverhuizingen.

Uw verhuizing direct inplannen

Wilt u snel uw verhuizing plannen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch op 010-751 1414. Een van onze medewerkers staat u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen door hier te klikken.