Wilt u een verhuizing plannen in of rondom Dordrecht? Dan kun je altijd terecht bij verhuisbedrijf Dordrecht! Verhuisbedrijf Dordrecht is het verhuisbedrijf dat 24/7 voor u klaarstaat om uw verhuizing professioneel en secuur te verzorgen. We verzorgen uw verhuizing professioneel, secuur en voordelig. Daarnaast staat verhuisbedrijf Dordrecht bekend om zijn efficiëntie en snelheid. Uw meubels aan iemand toe vertrouwen is niet altijd makkelijk. Wij begrijpen dit en gaan daarom ten alle tijden zeer zorgvuldig met uw meubels en spullen om. Wij verzekeren u ervan dat uw kostbare spullen in goede handen zijn. Hiermee ontnemen we u graag van de zorgen die vaak bij een verhuizing komen kijken.

Verhuisbedrijf Dordrecht werkt alleen met ervaren vakmannen die precies weten hoe ze een verhuizing goed en professioneel moeten aanpakken. Tevens maken onze professionele verhuizers alleen gebruik van degelijke verhuismaterialen. Dit zorgt ervoor dat uw meubels onbeschadigd verhuisd worden en daarnaast draagt het bij aan de meest efficiënte manier van verhuizen. U bent opzoek naar het geschikte verhuisbedrijf om uw verhuizing goed te verzorgen. Daarom kiest u voor ons! Verhuisbedrijf Dordrecht is gelokaliseerd in Dordrecht en regelt verhuizingen in en rondom Dordrecht. Daarnaast verrichten we verhuizingen in het hele land. En soms zelfs daarbuiten. Wij hebben jarenlange ervaring en doet dit al sinds 2013. 

Wij hanteren de volgende vier grondslagen:
–      Eerlijk
–      Vertrouwelijk
–      Optimaal verzekerd
–      Rendabel

Hecht u ook waarde aan onze grondslagen? En wilt u verhuizen in en rondom Dordrecht? Verhuisbedrijf Dordrecht staat voor u klaar.

Manier van werken:

Het is belangrijk om te weten hoe wij te werk gaan. Allereerst spreken we een datum af en komen wij tijdig aan op de afgesproken locatie. Onze vakmannen luisteren vervolgens aandachtig naar uw wensen en verzoeken. Indien u speciale wensen heeft kunt u deze altijd aan onze vakmannen doorgeven. Zij houden hier dan rekening mee tijdens de verhuizing. Mocht u nog vragen of onzekerheden hebben dan kunt u deze ook ten alle tijden aan een van onze professionele verhuizers vragen. Zij helpen u dan met het vinden van een geschikte oplossing. Na het bespreken van uw wensen en verzoeken maken we een plan van aanpak op. Dit doen we zodat we de verhuizing zo efficiënt en goed mogelijk kunnen verzorgen. Zodra dit gebeurd is kunnen we direct aan de slag. Zo zorgen we ervoor dat uw verhuizing heeft plaatsgevonden in een korte tijd.

Andere diensten van verhuisbedrijf Dordrecht:

Naast het verzorgen van de particuliere verhuizingen kunt u ons ook benaderen voor andere diensten. Ook deze diensten verzorgen wij al sinds 2013 en verzorgen we uiterst professioneel en efficiënt. Lees hieronder welke diensten we nog meer aanbieden. 

Bedrijfsverhuizingen:

Een bedrijfsverhuizing is een heel specifiek type verhuizing. Hier komt een andere aanpak bij kijken dan bijvoorbeeld een ‘gewone’ verhuizing van woning naar woning. Het gaat in vergelijking vaak om een vrij grote operatie. Om dit proces in goede banen te leiden, gaan we bij elke bedrijfsverhuizing graag uit van bepaalde vaste punten. Door deze vaste punten te hanteren, zijn we ervan overtuigd dat we ook jouw bedrijfsverhuizing naar tevredenheid realiseren. Meer informatie? Lees hier verder.

Seniorenverhuizing

Op een wat oudere leeftijd komt er vaak een moment dat het tijd wordt om kleiner en makkelijker te gaan wonen. Een senioren verhuizing is dan een feit. En in principe is dit niet heel anders dan een normale verhuizing, op een aantal kleine details na.

Schoolverhuizingen

Een schoolverhuizing is in zijn geheel een aardige operatie. In tegenstelling tot bij een ‘normale’ verhuizing van een particuliere woning komt hier een hoop bij kijken. Het is dan ook zeker de moeite waard om een expert op het gebied van de schoolverhuizing om hulp te vragen. Lees hier meer over schoolverhuizingen.

Opslag

Verhuisbedrijf Dordrecht biedt ook transport en opslag aan. Wij bieden verschillende vormen van opslag aan zoals inboedelopslag, zakelijke opslag en opslag van archieven. Mocht je meer informatie willen, kunt u dat hier lezen.

Contact opnemen?

Wilt u snel uw verhuizing plannen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch op 010-751 1414. Een van onze medewerkers staat u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen door hier te klikken.